Kinderen en de natuur

Onze natuur

We zijn gelukkig niet de enige die zich inzet voor onze prachtige planeet. Gelukkig zijn er velen met ons die hier keihard voor werken. Droomtuintje probeert haar steentje bij te dragen.

Waar het ons om gaat is dat er besef komt dat er echt iets moet gebeuren. We kunnen niet meer de andere kant op kijken, het is tijd dat we onze ogen openen en zelf hier actief aan meewerken dat we onze natuur redden. Meer bloemen in de natuur, dit zorgt voor meer insecten zoals vlinders en bijen. Zij zijn weer belangrijk voor de bestuiving van andere bloemen, fruitbomen etc en hebben een belangrijke rol in de natuurlijke voedselketen. Verder maken zij de planeet een stukje mooier, wat wij weer doorgeven aan onze kinderen. We erven de aarde immers via onze ouders & hebben haar in bruikleen voor onze kinderen.

Droomtuintje heeft onder andere bloemenzaadjes voor bijen en vlinders die in de natuur geplant kunnen worden en bloemzaadjes voor plukbloemen om gezellig thuis te kweken en te plukken, om ook in huis het gevoel van een mooie natuur door te zetten. Maar dat is niet alles, bij Droomtuintje draait alles om gevoel en beleving.

Laten we de natuur weer meer kleur geven & een mooiere/ gezondere omgeving creëren voor alles wat leeft en bloeit in de natuur zodat onze kinderen en kleinkinderen ook beseffen hoe belangrijk dit is