ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ••• VERZENDING VANAF €2,95

Boesa en YuToe

Wie zijn Boesa & YuToe?

Wie zijn Boesa & YuToe?

Boesa & YuToe®  spelen een hele belangrijke rol in Droomtuintje. 

Boesa is een vrolijk spookje. Zij kan vliegen en zich onzichtbaar maken. Dit zorgt ervoor dat ze overal in de tuin/natuur dichtbij kan komen om hier veel van te laten zien zonder dat ze dieren stoort of ze laat schikken. Naast Boesa hebben we YuToe. Een heel slim jongetje, zijn overgrootouders waren Indianen die zich altijd al bezig hielden met Moeder Aarde en altijd geweten hebben dat we hier goed voor moeten zorgen. YuToe weet hier heel veel over en daar mooie verhalen over vertellen.  

Een mooie droom waar je altijd naar toe kan gaan

Het verhaal van Boesa & YuToe in hun Droomtuintje kun je beleven als een mooie droom. Het fijne hiervan is dat je er altijd even naartoe kan om te kijken wat er allemaal te zien, horen en beleven is. Visualiseer jezelf in Droomtuintje en dan kom je Boesa & YuToe zeker tegen. Ze zullen je van alles vertellen over hun vrienden, de mollen en vlinders. En waarom we niet bang hoeven te zijn voor spinnen en bijen. Maar ook over bomen, bloem, vogels, gras, insecten, de zon, maan, sterren, jaargetijden en nog heel veel meer weten zij alles. Allemaal leuke weetjes & verhaaltjes zonder het gevoel te hebben dat je wat leert omdat het vooral gewoon heel leuk is.

Vrienden voor het leven

De vriendschap van Boesa & YuToe is geweldig goed, ze hebben wat voor elkaar over, staan voor elkaar in en zijn geïnteresseerd in elkaars verhalen. Dat is ook wat ze iedereen willen vertellen. Een vriendschap is niet zomaar iets, het is iets bijzonders waar je zuinig op moet zijn. YuToe zegt altijd ' vriendschap is geven en nemen. Als je alle twee meer geeft dan neemt is het altijd goed'.

Dat zijn belangrijke boodschappen die je je leven lang mee kunt nemen en ook weer door kan geven want uiteindelijk willen we allemaal in deze droom geloven.

       Boesa & YuToe ® Bloesem boomBoesa & YuToe _ quote geheimen verklappen aan de wind