ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ••• VERZENDING VANAF €2,95

Boesa en YuToe

Boesa & Yutoe: Het is de toon die de muziek maakt - intro

Boesa & Yutoe: Het is de toon die de muziek maakt - intro

We leven in een wereld vol haast, stress en vaak te weinig aandacht voor elkaar, en voor onze omgeving. Vaak weten we dat wel maar we "moeten" toch meedraaien met de maatschappij. Onze kinderen hebben het op hun manier ook al heel druk. Met wat meer rust hebben we misschien ook wat meer aandacht voor elkaar.

Lees verder

Dagdromen

Dagdromen

Er was eens een meisje, wippend op haar stoel. Van links naar rechts, je begrijpt wat ik bedoel. Haar gedachten overal, behalve op het scherm. Als je heel goed luisterde, hoorde je zacht gekerm. Wachtend tot het einde van de dag, Bloemetjes en bijtjes dat is wat ze zag. 

Lees verder

YuToe, de natuur en hun verhaal - deel 1 - de Boterbloem

YuToe, de natuur en hun verhaal - deel 1 - de Boterbloem

'In de natuur zijn zoveel bloemen te zien. Gele, roze, paarse, witte. Sommigen lijken op elkaar, anderen zijn heel anders. Hoe heten al deze verschillende bloemen wil je misschien wel weten? Ik zal regelmatig over een aantal bloemen vertellen want het zijn er echt veel Zo kunnen we er samen wat over leren :)' 

De Boterbloem

Vandaag gaan we kijken naar die mooie gele, glimmende bloemetjes die je vooral in het voorjaar veel ziet. Ze staan in het park, langs de weg en soms zelfs in je achtertuin. Deze bloem heet de boterbloem.

Lees verder

Wie zijn Boesa & YuToe?

Wie zijn Boesa & YuToe?

Het verhaal van Boesa & YuToe in hun Droomtuintje kun je beleven als een mooi mooie droom. Het fijne hiervan is dat je er altijd even naar toe kan om te kijken wat er allemaal te zien, te horen en te beleven is. Visualiseer jezelf in Droomtuintje en dan kom je Boesa & YuToe zeker tegen.Ze zullen je van alles vertellen over hun vrienden, de mollen en vlinders. En waarom we niet bang hoeven te zijn voor spinnen en bijen. Maar ook over bomen, bloem, vogels, gras, insecten, de zon, maan, sterren, jaargetijden en nog heel veel meer weten zij alles. Allemaal leuke weetjes & verhaaltjes zonder het gevoel te hebben dat je wat leert omdat het vooral gewoon heel leuk is.

Lees verder

Boesa & YuToe

Boesa & YuToe

Ik kijk met grote ogen naar een jongetje en een spookje die mij in deze prachtige bloementuin bezoeken. Het is zo mooi en liefdevol, ik voel de vlinders in mijn buik dansen.

Lees verder