ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ••• VERZENDING VANAF €2,95

Blog

Kinderen ontdekken Droomtuintje

Kinderen ontdekken Droomtuintje

Droomtuintje is speciaal gericht op kinderen. Het is zo ontzettend belangrijk dat ze ontdekken hoe de natuur werkt. Waarom moeten we meer bloemen hebben, waarom is dit voor vogels belangrijk? De kennis die ze op school leren in theorie kunnen ze op school of thuis zelf verder ontwikkelen. Het is zo belangrijk dat kinderen, onze toekomst goed leren waarom het zo belangrijk is dat alles in de natuur beschermd moet blijven zodat hun toekomst en de toekomst van hun kinderen veilig door kan gaan op onze prachtige aardbol.

Scholen ontdekken Droomtuintje

We hebben een aantal kinderen gevolgd om te zien hoe zij alles ervaren en dat was voor ons een teken Droomtuintje verder te ontwikkelen. Ze vonden het niet alleen geweldig en hadden heel veel plezier maar ze zagen ook van alles dat voor hun onbekend was. Kinderen zijn puur en nieuwsgierig en staan heel erg open om hier alles over te weten. Wij van droomtuintje denken dan ook dat dit een win win situatie is. De kinderen passen de kennis van school toe, vinden het leuk en ze zijn voorbereid op de toekomst. Hoe mooi is dat.

Droomtuintje = Beleving

Droomtuintje is er dus puur voor beleving, wij gaan niet op de stoel van de juffen en meesters zitten maar dragen pakketten aan die ze kunnen gebruiken om optimaal van de natuur te leren en te genieten. Deze pakketten kunnen door scholen zelf samengesteld worden, afhankelijk van de wensen. Maar om een idee te geven: bloemzaadjes, tuingereedschap, gieter, vogelhuisjes, insecten onderkomen, verrekijkers, vogelkaarten, vergrootglas en meer.

Onze droom 

Op deze manier zal de natuur mooi blijven en niet alleen in onze dromen. Met elkaar kunnen we ook meer kleur brengen op plekken waar dat hard nodig is. Stel je voor een Droomtuintje naast de lantaarnpaal of voor kantoorgebouwen. Mooie Droomtuintjes bij verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Dat is onze droom die we heel graag willen laten uitkomen.

Mocht je meer informatie willen ontvangen hierover, bel (010 238 2848) of mail ons.  blijfdromen@droomtuintje.nl