ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ••• VERZENDING VANAF €2,95

Blog

Droomtuintjes, waar je ook kijkt!

Droomtuintjes, waar je ook kijkt!

In heel Nederland komen op onverwachte plekken droomtuintjes tevoorschijn. Bij kantoren, ziekenhuizen, het Binnenhof, midden in het centrum, op een industrie terrein, gewoon in de straat bij een boom, op het voetbalpleintje en zo kunnen we wel even doorgaan.

Wij zouden het fantastisch vinden als jullie ons hierbij willen helpen. Wanneer je bij ons de bloemzaadjes voor bijen en vlinders of de Kleine Bloeiende Aarde besteld, is het idee dat je het zakje voor bijen en vlinders op een plek gaat zaaien waar wat meer kleur mag zijn. 

Het idee is dat de zaadjes die je besteld (het zakje voor de bijen en vlinders) op een plek gaat zaaien waar we wel wat kleur kunnen gebruiken. Zet je droom kweekstokje erbij en maak een foto. Probeer tussendoor eens te gaan kijken of de bloemetjes gaan groeien, en maak tussen door foto’s. Superleuk toch om te zien hoe jouw zaadjes uitbloeien en meer kleur brengen.

De eindfoto is een selfie met jouw bloemen Droomtuintje. Leuk als je deze naar ons mailt, ons tagt op Instagram, een leuke vlog maakt of wat jij maar wilt. Wij plaatsen deze op onze site en zullen dit natuurlijk delen op Social Media. We zijn blij met jullie toppers die de natuur helpen!