ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ••• VERZENDING VANAF €2,95

Blog

Droomtuintje tips voor het fotograferen van bloemen

Droomtuintje tips voor het fotograferen van bloemen

Ook met je telefoon kun je prachtige foto's maken van alle mooie bloemen in je tuin of in de natuur, daar heb je echt geen dure camera voor nodig. Zelfs van de simpelste bloemen kun je al snel een mooi plaatje schieten.  Droomtuintje helpt je graag met een aantal tips. Tips voor jezelf, voor school of voor social media, ze zijn overal voor te gebruiken.

Kinderen hebben er plezier in en maken zelf de prachtigste foto's

TIP 1

.Droomtuintje fotografie tips bloemen

Plaats je telefoon heel laag, zodat de bloemen groots lijken. Als het heeft geregend zie je zelfs de regendruppels op de bloemetjes. Door het perspectief zien de bloemen er heel anders uit dan wanneer je er naar kijkt wanneer je langs loopt.

TIP 2

Neem een foto van boven, ga ergens opstaan als dat mogelijk is (of laat je optillen door iemand) zodat je zoveel mogelijk bloemetjes bij elkaar ziet, wat een super leuk effect geeft.

Droomtuintje fotografie tips bloemen

TIP 3

Probeer een afwijkend bloemetje die er tussen staat extra te laten opvallen tussen de rest door deze dichtbij te fotograferen. Op deze manier valt, in dit geval, het roze bloemetje extra op.

Droomtuintje fotografie tips bloemen

TIP 4

De bloesem van een boom is ook prachtig te fotograferen. Wacht op een mooie zonnige dag zodat de lucht strak blauw is, ga recht onder de boom staan en maak een foto. Het effect zal je zeker bevallen

Succes met het maken van foto's. Binnenkort meer tips.