ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ONS DOEL IS ZO MILIEUVRIENDELIJK MOGELIJK TE WERKEN ••• VERZENDING VANAF €2,95

Blog

Droomtraktaties voor kinderen om uit te delen

Droomtraktaties voor kinderen om uit te delen

Alle ouders kennen het gevoel: je kind is jarig en er moet weer iets verzonnen worden om uit te delen. De coronamaatregelen maken het verzinnen van een traktatie niet makkelijker, gezien alles coronaproof moet zijn. 

Vaak werken we of hebben het enorm druk om alles dagelijks geregeld te krijgen. Kinderen gaan naar school of moeten thuis online lessen volgen, er wordt gesport, er zijn speeldates, je werkt zelf etc. Dat maatk de challenge nog groter, je wilt namelijk ook dat jouw kind iets leuks kan uitdelen in de klas, BSO of na het kinderfeestje. 

We hebben bij Droomtuintje iets leuks en betaalbaars samengesteld. Kant en klare uitdeelzakjes, leuk en duurzaam verpakt & ook de inhoud is compleet verantwoord. Bovendien is deze traktatie compleet coronaproof! 

Wat is de traktatie?

    • Gepersonaliseerd kaartje met naam & leeftijd
    • 1 zakje biologische bloemzaadjes voor bijen en vlinders
    • 2 mini tony chocolonely (hun missie: samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade) of een pakje rozijntjes. Maar we kunnen er uiteraard ook iets anders bijvoegen. Stuur ons dan even een berichtje)
    • alles verpakt in gerecycled plastic zakjes

Uitdeel koffertjes

Optioneel kunnen we traktaties verpakken in een duurzaam koffertje, gemaakt van kraft materiaal (deze kunnen we voorzien van een naam in handlettering, een bedrukking of gewoon blanco zodat de kinderen hem zelf kunnen versieren. Dit koffertje is natuurlijk altijd weer te gebruiken voor de opslag van knutselspullen, speelgoed of iets bijvoorbeeld barbiekleding.

Meer informatie?

Check onze shop!

Mailen kan ook: BlijfDromen@droomtuintje.nl

 

Droom traktatie voor kinderen om uit te delen